Абитуриентски бал в Кушадасъ, Турция

 • Kusadasi
 • kusadasi 3
 • Kusadasi 2
 • aerial-view-harbor-kusadasi-town
 • Izmir-KEMERALTI
 • pamukkale-3
 • kusadasi5
 • kusadasi2
 • belmare_hotel_kushadasa_turtsia_10
 • belmare_hotel_kushadasa_turtsia_8
 • belmare-hotel_60246_2
 • belmare-6

5 нощувки ALL INCLUSIVE, хотел 4*

 

Ден 1: Отпътуване следобед от България по маршрут ГКПП Малко Търново – Чанаккале – Измир – Кушадасъ. Преминаване на пролива Дарданели, свързващ Егейско и Мраморно море, с ферибот Галиболи – Лапсeки или Еджеабат – Чанаккале.

Ден 2: Пътуване по живописното Егейско крайбрежие. Пристигане в Кушадасъ – „Перлата на Егейско море“. Настаняване в хотел Белмаре 4* в Кушадасъ. Свободно време. Нощувка.

Ден 3: Разглеждане на Кушадасъ. Разходка до Птичият остров /Островът на гълъбите/ – който се е превърнал в символ на Кушадасъ. Свързан е със сушата с тънка ивица земя. От крепостта на острова, която предпазвала града от пиратски нападения в миналото се разкрива чудесна гледка към Кушадасъ, а в крепостните стени е разположен малък музей. Свободно време в центъра на града и шопинг. Дискотека. Нощувка.

Ден 4: Свободен ден или целодневна екскурзия ДЖИП САФАРИ. Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Пътят криволичи по нанагорнището, и внезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Екскурзията се провежда в националния парк, ще изкачите планината Самсон /1000 м./, ще се изкъпете в пещерата на Зевс, ще посетите плажа на влюбените, ще опитате турска национална кухня. Връщане в хотела след обяд. Дискотека. Нощувка.

Ден 5: Свободен ден или целодневна екскурзия на яхта с включен обяд. Морска разходка по живописното крайбрежие на Кушадасъ със спирки в живописни заливи за гмуркане, плуване и плаж. Прекрасна природа, бисерно море, ласкаво слънце и незабравими впечатления. Връщане в хотела след обяд. Дискотека на плажа или в хотела – по избор. Нощувка.

Ден 6: Свободен ден или екскурзии по избор. Нощувка.

Ден 7: Отпътуване за България.

 

Информация:

Обявената цена е на човек настанен в двойна/тройна стая, студио и е валидна при група от минимум 40 човека.

Всички допълнителни екскурзии и мероприятия, които не са включени в пакетната цена се реализират при мин. 20 туристи.

Посочените цени на допълнителни екскурзии и посещения са актуални към месец януари 2020 год., според официалния курс на валутите и е възможно да бъдат променени от страна на турската агенция – партньор

Пътуването като цяло не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

Резервация се счита за актуална при внасяне на депозит – 30% от пакетната цена и доплащане на остатъка до 15 дни преди датата на отпътуване.

Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: валиден международен паспорт; за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители /оригинал + копие/.

Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната. Програмата е предварителна и туроператорът си запазва правото на актуализация и промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите, валутните курсове и при други независещи от туроператора обстоятелства.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

„Енджой Холидей“ ООД притежава Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност № РК-01-7735 и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора – застрахователна полица №03700100002156 в ”ЕВРОИНС” АД, 1592 София, бул. Христофор Колумб №43, тел:02/9651 525.

Цената включва:

транспорт с комфортен туристически автобус;

5 нощувки ”ол инклузив” в хотел „Белмаре“4* Кушадасъ;

Ползване на чадъри и шезлонги на плажа и басейна, водна пързалка

пътни, фериботни и туристически такси;

медицинска застраховка при пътуване в чужбина;

водач – представител на агенцията – организатор.

Цената не включва: допълнителни екскурзии и турове; входни такси за туристически обекти; лични разходи.

Цени на допълнителни екскурзии:

Екскурзия до древния град Ефес, къщата на Дева на Дева Мария и едно от 7-те чудеса на света – Храма на Артемида с местен екскурзовод – 40 евро;

Екскурзия до природния феномен Памуккале, посещение на древния град Хиераполис с местен екскурзовод и обяд – 40 евро;

Посещение на Аквапарк – 23 евро /цената включва: двупосочен трансфер, входна такса и ползване на всички съоръжения. Забранено е внасянето на всякакви видове напитки и храна/

Делфинариум – 20 евро /цената включва: двупосочен трансфер и едночасово шоу на делфини и тюлени.

Целодневна екскурзия ДЖИП САФАРИ– 30 евро /цената включва: двупосочен трансфер и обяд, напитките се заплащат допълнително/.

Целодневен круиз с яхта – 22 евро /цената включва: двупосочен трансфер и обяд, напитките се заплащат допълнително/.

 

Цена:385 лв.

За допълнителни въпроси, моля попълнете формата