Абитуриентски бал в Кушадасъ, Турция

 • Kusadasi
 • kusadasi 3
 • Kusadasi 2
 • aerial-view-harbor-kusadasi-town
 • Izmir-YalıCamii
 • izmir-saat-kula
 • Izmir-KEMERALTI
 • izmir_
 • Izmir konak meydan
 • IZMIR-
 • pamukkale-3

4 нощувки ALL INCLUSIVE, хотел 4*

Кушадасъ, Ефес, къщата на Дева Мария, Памуккале, Измир

Дата по избор в периода 25.05. – 02.06.2019 г.

Ден 1: Отпътуване рано сутринта от Силистра, Добрич, Шумен, Варна и Бургас по маршрут Чанаккале – Измир – Кушадасъ. Преминаване на пролива Дарданели, свързващ Егейско и Мраморно море, с ферибот Галиболи – Лапсeки или Еджеабат – Чанаккале. Настаняване вечерта в хотел в Кушадасъ. Нощувка.

Ден 2: Свободно време или по желание посещение на Домът на Дева Мария и град Ефес с лицензиран екскурзовод – най-запазеният от времето на античността град Ефес – древногръцки град, основан през XI-ти век пр.н.е. Разглеждане на съхранените и до днес паметници: Храмът на Артемида – едно от чудесата на света, античната библиотека, агората, храма на Домициан, стадиона, гимназията Ведиус и др. Посещение на дома на Дева Мария и възможност да оставите пожелания за здраве, любов и късмет при извора със светената вода. Свободно време. Вечерта по желание дискотека. Нощувка.

Ден 3: Свободно време или по желание целодневен круиз с яхта и включен обяд – морско пътешествие до красиви заливи и плажове, спирки за плуване и гмуркане в кристално чисти, искрящи води на Егейско море и барбекю на яхтата в съчетание с много музика и настроение. Връщане в хотела. Вечерта по желание дискотека. Нощувка.

Ден 4: Свободно време или по желание посещение на Аквапарк. Вечерта по желание дискотека. Нощувка.

Ден 5: Отпътуване за България. По пътя кратък престой и разходка в гр. Измир, считан за родното място на Омир. Днес третият по големина град в Турция и е важно пристанище на Егейско море. Измир е модерен метрополис, разположен амфитеатрално по бреговете на живописен залив, заобиколен от терасовидни хълмове. Пристигане в България рано сутринта на следващия ден.

Програмата е примерна и може да бъде променена според желанията на клиентите.

 

Дата по избор в периода 25.05. – 02.06.2019 г.

Кушадасъ

 

GRAND BLUE SKY

HOTEL ****

SENTINUS HOTEL****
4 нощувки ALL INCLUSIVE

 

400 лв. 365 лв.

Информация:

Обявената цена е на човек настанен в двойна/тройна стая, студио и е валидна при група от минимум 40 човека. Всички допълнителни екскурзии и мероприятия, които не са включени в пакетната цена се реализират при мин. 20 туристи. Посочените цени на допълнителни екскурзии и посещения са актуални към месец октомври 2018 год., според официалния курс на валутите и е възможно да бъдат променени от страна на турската агенция – партньор. Пътуването като цяло не е подходящо за хора с ограничена подвижност. Резервация се счита за актуална при внасяне на депозит – 30% от пакетната цена и доплащане на остатъка до 15 дни преди датата на отпътуване. Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: международен паспорт, валиден мин. 3 месеца след датата на завръщане; за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители /оригинал + копие/.

Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната. Програмата е предварителна и туроператорът си запазва правото на актуализация и промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите, валутните курсове и при други независещи от туроператора обстоятелства.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

„Енджой Холидей“ ООД притежава Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност № РК-01-7735 и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора – застрахователна полица №03700100001560 в ”ЕВРОИНС” АД, 1592 София, бул. Христофор Колумб №43, тел:02/9651 525.

Цената включва:

транспорт с комфортен туристически автобус;

4 нощувки ”ол инклузив” в хотел по избор в Кушадасъ – Grand Blue Sky 4* или Sentinus 4*;

пътни, фериботни и туристически такси;

медицинска застраховка при пътуване в чужбина;

водач – представител на агенцията – организатор.

Цената не включва: допълнителни екскурзии и турове; входни такси за туристически обекти; лични разходи.

Цени на допълнителни екскурзии:

Екскурзия до древния град Ефес, къщата на Дева на Дева Мария и едно от 7-те чудеса на света – Храма на Артемида с местен екскурзовод – 40 евро.

Екскурзия до природния феномен Памуккале, посещение на древния град Хиераполис с местен екскурзовод и обяд – 45 евро.

Целодневен круиз с яхта и обяд – 20 евро.

Посещение на Аквапарк – 20 евро.

 

Цена:365 лв.

Резервирай сега

Общо
  × лв.365 = лв.365