На пазар и СПА релакс след Коледа

 • indirim
 • Edirne2
 • EDIRNE-TURKEY
 • Shopp 2
 • Edirne-Turkey-Streets-
 • edirne-camii
 • Luleburgaz1
 • hdr
 • shopping
 • shopping1
 • Shopp
 • 12.Orion
 • 11.trend-arena
 • Luleburgaz hotel
 • Luleburgaz hotel6
 • Luleburgaz hotel3
 • Luleburgaz hotel2
 • Luleburgaz hotel4
 • Luleburgaz hotel1
 • Luleburgaz hotel5
 • Corlu
 • 9.Corlu2

3 дни/ 2 нощувки със закуски в Люлебургаз в хотел 4*

ОДРИН – ЛЮЛЕБУРГАЗ – ТАЧ – ЧОРЛУ – ЛОЗЕНГРАД

неустоими намаления и отстъпки

Ден 1 /26.12./: Отпътуване рано сутринта от Русе /паркинг пред ЖП Гара – 03:30ч./, Шумен /”5-ти км” -05:00ч./, Провадия /05:30ч./, Варна /ул. Антим I – 06:00ч./, Бяла /06:40ч./, Обзор /07:00ч./, Несебър /07:40ч./, Бургас /бензиностанция ОМВ до хотел „Мираж“ – 08:30ч./ за Одрин – най-популярната сред българските туристи шопинг дестинация. Градът е основан в близост до мястото, където се сливат трите реки Марица, Тунджа и Арда от римския император Адриан, откъдето идва и старото му историческо име – Адрианопол. Центърът на града, изобилства от магазини, пазари и забележителности от османския период, които са прославили Одрин.

Спирка при „Margi Outlet Center“ и „Синия пазар“, където може да се намери всичко – пресни плодове и зеленчуци, млечни продукти, ядки, сушени плодове, кухненска посуда, бельо, дрехи, обувки, чанти, куфари, аксесоари и какво ли още не…. Свободно време за пазар.

По желание посещение на джамията на султан Селим II – произведение на най-известния архитект на Османската Империя – Мимар Синан, построена на хълм в центъра на града в класически османски стил. Свободно време за разглеждане на Араста базар, както и централните търговски улици и да опитате „тава джигер“.

Следобед отпътуване за Люлебургаз. Настаняване в хотел 4*. Нощувка.

Ден 2 /27.12./: Закуска.

Свободно време или по желание посещение на Чорлу със спирка за пазаруване от фирмен магазин на марката ТАЧ – огромно разнообразие от висококачествено спално бельо, хавлии, халати, пердета, покривки и всякакъв вид домашен текстил. Чорлу е търговски и промишлен център, известен с добре развита шивашка и кожарска промишленост. Градът е важен промишлен център на Турция и известен с множеството си фабрики за производство на дънкови облекла, кожи, килими, спално бельо и др. В Чорлу има както фабрики, така и аутлети на световноизвестни марки.

Посещение на хипермаркет МИГРОС, МОЛ ТРЕНД АРЕНА и МОЛ ОРИОН с представителни магазини на най-известните турски и чуждестранни марки. Свободно време в центъра на града.

Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3 /28.12./: Закуска.

Посещение на традиционен пазар, който се организира всеки понеделник. Свободно време за шопинг и разходка в центъра на Люлебургаз.

Продължаване към Лозенград – любим на стотици българи, които го посещават всяка седмица и се снабдяват с евтини перилни препарати, баклава, локум, пишмание, ядки, прежда, прочутите турски кори за баница, кисело мляко и сирене и т.н. Свободно време в центъра на града за последни покупки и прословутите Лозенградски кюфтенца.

Пристигане във Варна и Бургас вечерта.

 

Информация:

Обявената цена е на човек настанен в двойна стандартна стая.

Обявената цена е валидна при минимум 35 човека /автобус/, 15 човека /микробус/.

Цена за дете до 12год./ненавършени/ с двама възрастни в стандартна двойна стая – 55 лв.

Желание за комбиниране и настаняване в стая с друг човек от групата се заявява предварително и се извършва само при съществуваща възможност т.е ако има подходящ човек. Туроператора не поема отговорност в случай, че в групата няма подходящ човек и комбинацията не е възможна.

Резервация се счита за актуална при внасяне на депозит – 50% от пакетната цена и доплащане на остатъка до 10 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът не носи отговорност при изгубен, забравен или повреден багаж.

Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи: 10 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: валиден международен паспорт; за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители /оригинал + копие/.

Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната. Пътуването като цяло не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

Програмата е предварителна и туроператорът си запазва правото на актуализация и промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите, валутните курсове, както и в последователността на допълнителните мероприятия в зависимост от възможността на местните екскурзоводи и часовете за резервация на обектите, които се посещават и при други независещи от туроператора обстоятелства.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

„Енджой Холидей“ ООД притежава Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност № РК-01-7735 и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора – застрахователна полица №03700100002847 в ”ЕВРОИНС” АД, 1592 София, бул. Христофор Колумб №43, тел: 02/9651 525.

Цената включва:

Транспорт с комфортен туристически автобус;

2 нощувки със закуски в хотел 4*, при настаняване в стандартни двойни стаи;

Ползване на СПА и уелнес център – закрит басейн, фитнес, хамам, сауна /масажи и други процедури се заплащат на място/;

Медицинска застраховка при пътуване в чужбина за лица до 65 год.;

Представител на туроператора по време престоя.

Цената не включва:

Посещение на Чорлу и ТАЧ – 10 лв. /при минимум 15 човека/;

Медицинска застраховка при пътуване в чужбина за лица над 65 год. – 12 лв.;

Настаняване в единична стая – 30 лв.

При минимум 10 човека отпътуване от: Русе – 20 лв., Разград – 15 лв., Шумен – 10 лв., Провадия – 5 лв.

Цена:135 лв.

За допълнителни въпроси, моля попълнете формата