Нова година в Белград, хотел Royal Inn****

 • NY Beograd
 • simvol belgrad
 • newyear
 • Royal Inn 5
 • Royal Inn 2
 • Royal Inn 6
 • Royal Inn lobby
 • Royal Inn 3
 • Royal Inn 4
 • Royal Inn
 • Royal room 1
 • Royal room 9
 • Royal room11
 • royalbath
 • Sremski Karlovci
 • SremskiResidence
 • Novi Sad
 • Sremski Karlovci 2

Хотел Royal Inn 4* е изцяло реновиран и модернизиран през 2017 год. Той е исторически хотел, който разполага с отлично местоположение в топ центъра на Белград, само на 5 минути пеша от забележителности като Националния музей и централния площад Република, парка и крепостта Калемегдан, и емблематичната за Белград бохемска улица Скадарлия.

БЕЛГРАД – НОВИ САД – СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ

1 ден: Варна – Бургас – Пловдив – София – Белград

Отпътуване вечерта от Варна /ул. Антим I в 21:00ч./; от Бургас /бензиностанция ОМВ Метро в 23:30ч./, от Стара Загора /бензиностанция Лукойл в 01:30ч./, от Пловдив /бензиностанция ОМВ на бул. Дунав в 03:30ч./, от София /бензиностанция ОМВ Захарна фабрика – бул. Сливница в 05:00ч./. Преминаване на ГКПП Калотина.

2 ден: Белград

Преди обяд пристигане в Белград и по желание панорамна автобусна и пешеходна обиколка с местен екскурзовод: Президентството, Площад „Теразие“, „Свети Сава“ – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава – основоположник на сръбската православна патриаршия, „Скупщината“, където се помещава парламента, Площадът на Републиката, пешеходната улица “Княз Михайлова”, крепостта Калемегдан, издигаща се над мястото, където се срещат реките Сава и Дунав с красив панорамен изглед към столицата. Тук Васил Иванов Кунчев получава прозвището Левски след прословутия му лъвски скок над един ров. Свободно време за разходка и посещение на знаменитата улица Скадарлия – бохемският район на сръбската столица с култовите белградски кръчми. Настаняване в хотел следобяд. Нощувка.

3 ден: Нови Сад и Сремски Карловци

Закуска. По желание екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад. Сремски Карловци е сръбски град в област Войводина, известен като духовното сърце на Сърбия, както и с производство на качествено вино. В миналото градът на няколко пъти е бил арена на ключови за балканската страна събития, а днес е интересна туристическа дестинация. Историята на града започва от римско време и преминава през периоди на влияние на унгарски фамилии, османски нашественици и австрийско господство, когато е превърнат в духовен, културен и политически център. Тук е подписан мирният договор между Османската империя и Свещената лига и тук за първи път са използвани кръгли маси за международни политически преговори. Днес градът е седалище на Сремската епархия и е лятна резиденция на сръбския патриарх. Пешеходна разходка и разглеждане на забележителностите – Резиденцията на патриарха – монументална сграда от 19в., Православната църква „Св. Николай“, Кметството, фонтан „Четирите лъва“, Панорамата и др. Посещение на Нови Сад – вторият по големина град в Сърбия, разположен по бреговете на река Дунав и столица на област Войводина. Често е наричан „градът на падащите мостове”, защото мостовете над реката са разрушавани 11 пъти, последният от които през 1999г. при бомбардировките на НАТО. Разходка до Петроварадинската крепост – най – впечатляващият архитектурен паметник на града – издигната от австрийците, за да се защитават от турските набези – лабиринт от подземни галерии с дължина 16,5 км на четири нива, многобройни сводове, куполи, бойници и 13 порти, няколко века служила за отбрана на Хабсбургската империя от нападенията на Османската империя – архитектурен шедьовър с лабиринт от тунели на четири нива. Крепостта е свързана с името на българският възрожденец Любен Каравелов, който е живял и творил в Нови Сад и е бил затворен в крепостта за осем месеца по обвинение за съучастничество в убийството на сръбския княз Михайло Обренович. Връщане в хотела следобед. Свободно време. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ С МУЗИКА НА ЖИВО, БОГАТО МЕНЮ И НЕОГРАНИЧЕНА КОНСУМАЦИЯ НА АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ. Нощувка.

4 ден: Белград – София – Пловдив – Стара Загора – Бургас – Варна

Късна закуска. Около обяд отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив привечер, в Бургас и Варна – късно вечерта.

Цена за възрастен двойна стая

 

320 лв.
Цена за възрастен в тройна стая

 

305 лв.
Цена за единична стая

 

425 лв.
Цена за дете до 12 год. настанено на допълнително легло в стая с двама възрастни 215 лв.
Цена за дете до 7 год. в стая с двама възрастни без да ползва легло 85 лв.

Отстъпка за отпътуване от Пловдив и София – 35 лв.

Обявената цена е на човек настанен в двойна /тройна стая при пълна заетост или единична стая и е валидна при група от минимум 35 човека;

Информация:

Всички допълнителни екскурзии и мероприятия, които не са включени в пакетната цена се реализират при мин. 20 туристи, с изключение на Новогодишната вечеря;

Новогодишната вечеря се заявява и заплаща предварително;

Пътуването като цяло не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

Желание за комбиниране и настаняване в стая с друг човек от групата се заявява предварително и се извършва само при съществуваща възможност, т.е ако има подходящ човек. Туроператора не поема отговорност в случай, че в групата няма подходящ човек и комбинацията не е възможна.

Резервация се счита за актуална при внасяне на депозит – 30% от пакетната цена и доплащане на остатъка до 15 дни преди датата на отпътуване.

Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Официална валута – сръбски динари, ориентировъчен валутен курс 1 евро = 118 сръбски динара.

Необходими документи: валидна лична карта или международен паспорт; за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители /оригинал + копие/.

Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната.

Програмата е предварителна и туроператорът си запазва правото на актуализация и промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите, валутните курсове, както и в последователността на допълнителните мероприятия в зависимост от възможността на местните екскурзоводи и при други независещи от туроператора обстоятелства.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

„Енджой Холидей“ ООД притежава Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност № РК-01-7735 и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора – застрахователна полица № 03700100001560 в ”ЕВРОИНС” АД, 1592 София, бул. Христофор Колумб №43, тел: 02/9651 525.

Цената включва:

транспорт с туристически автобус 3*;

пътни и туристически такси;

2 нощувки със закуски в хотел Royal Inn 4*;

представител на фирмата – организатор.

Цената НЕ включва:

панорамна обиколка на Белград с местен екскурзовод – 5 евро;

екскурзия с местен екскурзовод до Нови Сад и Сремски Карловци – 15 евро /при минимум 25 човека/;

медицинска застраховка – 5 лв. за лица до 68 год.; 8 лв. за лица над 69 год;

Празнична Новогодишна вечеря – музика на живо, богато меню на блок маса, неограничена консумация на ястия, безалкохолни и алкохолни напитки местно производство 65 евро/възрастен, 30 евро/деца от 7 до 12 год.

Цена:320 лв.

Резервирай сега

Общо
  × лв.320 = лв.320