Шопинг уикенд в Лозенград и Люлебургаз

  • shopping 111
  • Luleburgaz1
  • hdr
  • Tac
  • shopping1
  • баклава

2 дни/ 1 нощувка със закуска

Ден 1: Отпътуване рано сутринта от Варна /ул. Антим I/, от Бяла /бензиностанция Торнадо/, от Слънчев бряг /бензиностанция Шел/, от Поморие /бензиностанция Петрол/, от Бургас /бензиностанция ОМВ до хотел Мираж/ по маршрут ГКПП Малко Търново – Дерекьой – Лозенград.

Пристигане в Лозенград /Къркларели/ – град, любим на стотици българи, които го посещават всяка седмица и се снабдяват с евтини перилни препарати, баклава, локум, халва, кадаиф, пишмание, ядки, прежда, прочутите турски кори за баница, кисело мляко, сирене, турска боза и т.н.

Посещение на хипермаркет МИГРОС, от където можете да си закупите перилни и почистващи препарати, памперси, зехтин, маслини, кашкавал и др.

Спирка за покупки в магазин „BIZIM”.

Настаняване в хотел.

Свободно време в центъра на града, където може да се намери всичко на изгодни цени – пресни плодове и зеленчуци, млечни продукти, ядки, сушени плодове, кухненска посуда, бельо, дрехи, обувки, чанти, куфари, аксесоари, козметика, лекарства и какво ли още не…. В центъра на града има много магазини на известните турски марки LCWAIKIKI, FLO, DeFacto, KOTON, Karaca, Mavi Jeans, TAÇ, Kutahya, Bizim, A101, Bim, Sok и др.

Възможност за вечеря в някое от местните ресторантчета, които изкушават с прословутите Лозенградски кюфтенца. Или да пиете турско кафе с баклава в някоя от сладкарниците…

Нощувка.

Ден 2: Закуска.

Отпътуване за Люлебургаз.

Посещение на търговски център 39 BURDA с представителни магазини на най-известните турски и чуждестранни марки – Mavi Jeans, U.S. Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Colin’s, Levi’s, Madame Coco, Penti и др.

Свободно време в центъра на града.

Пристигане във Варна и Бургас вечерта.

 

Информация:

o  Обявената цена е на човек настанен в двойна стандартна стая.

o  Обявената цена е валидна при минимум 40 човека;

o  Цена за дете до 12год. /ненавършени/ с двама възрастни в стандартна двойна стая – 45 лв.

o  Желание за комбиниране и настаняване в стая с друг човек от групата се заявява предварително и се извършва само при съществуваща възможност т.е ако има подходящ човек. Туроператора не поема отговорност в случай, че в групата няма подходящ човек и комбинацията не е възможна.

o  Резервация се счита за актуална при внасяне на депозит – 50% от пакетната цена и доплащане на остатъка до 10 дни преди датата на отпътуване.

o  Туроператорът не носи отговорност при изгубен, забравен или повреден багаж.

o  Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

 

COVID 19:

При влизане в Р Турция и Р България туристите е необходимо да представят:

– отрицателен PCR тест за SARS-Cov-2 не по-стар от 72 часа, или

– бърз антигенен тест не по-стар от 48 часа, или

– сертификат за ваксинация срещу COVID-19, ако са изминали не по-малко от 14 дни от завършване на ваксинацията, или

– официален документ, издаден от компетентна институция, че са преболедували COVID-19 в рамките на последните 6 месеца.

 

Необходими документи: валиден международен паспорт; за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители /оригинал + копие/.

Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната. Пътуването като цяло не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

 

Програмата е предварителна и туроператорът си запазва правото на актуализация и промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите, валутните курсове, както и в последователността на допълнителните мероприятия в зависимост от възможността на местните екскурзоводи и часовете за резервация на обектите, които се посещават и при други независещи от туроператора обстоятелства.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

„Енджой Холидей“ ООД притежава Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност № РК-01-7735 и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора – застрахователна полица № 03700100003408 ”ЕВРОИНС” АД, 1592 София, бул. Христофор Колумб №43, тел: 0700 17 241.

Цената включва:

1 нощувкa със закускa в хотел 3*, при настаняване в стандартни двойни стаи;

Транспорт с комфортен туристически автобус;

Представител на туроператора;

Медицинска застраховка при пътуване в чужбина за лица до 65 г.

Цената не включва:

Медицинска застраховка при пътуване в чужбина за лица 66– 69 г. – 4 лв.; над 69 г. – 6 лв.

Вечеря в ресторанта на хотела с българскa музика – 15 лв.;

Настаняване в единична стая – 25 лв.

Отпътуване от Русе – 20 лв., Разград – 15 лв., Шумен – 10 лв., Провадия – 5 лв./при минимум 10 човека/.

Цена:95 лв.

За допълнителни въпроси, моля попълнете формата