Уикенд в Силиври

 • silivri alea
 • otel3
 • hotel1
 • basein
 • room
 • masa
 • silivri
 • Luleburgaz1
 • hdr
 • 11.trend-arena
 • 12.Orion
 • Orion AVM
 • Orion AVM Corlu
 • Tac
 • shopping1
 • баклава

2 дни/ 1 нощувка със закуска в “ESER DIAMOND HOTEL” 5*

ЛЮЛЕБУРГАЗ – 39 BURDA – ТАЧ – ЧОРЛУ – АУТЛЕТ АВАНТАЖ – МОЛ ОРИОН и ТРЕНД АРЕНА – СИЛИВРИ – МАКСИ МОЛ – ЛОЗЕНГРАД

Ден 1: Отпътуване рано сутринта от Русе /паркинг на ЖП гара/, от Шумен /5-ти км/, от Варна /ул. Антим I /, от Бяла /бензиностанция „Торнадо”/, от Слънчев бряг /бензиностанция „Шел”/, от Поморие /бензиностанция „Петрол”/, от Бургас /бензиностанция ОМВ до хотел Мираж/ за Турция.

Пристигане в Люлебургаз – спирка за шопинг в МОЛ „39 BURDA”.

Свободно време в центъра на Люлебургаз.

Отпътуване за Силиври – някога очарователното рибарско селище Силиври с древно име Ескихисар на югоизток от Истанбул, има прекрасна марина, където човек може да поспре да си отпочине от напрегнатото днешно ежедневие. Много истанбулчани имат вили в околностите на Силиври. Това е голям курорт с възможности за спорт, спа и фитнес, както и възможност за посещение на много добри ресторанти. В градчето идват делови хора, които искат да избегнат шума на големия град за работна ваканция и тиймбилдинг. Собственици на големи консорциуми, текстилни фабрики, кметове и управници на големи окръжни градове, дипломати и министри предпочитат тази местност за провеждането на своите бизнес срещи, семинари, конференции. Част от важните решения на партийни групи в Република Турция са взети именно там. Силиври е предпочитано място за отдих и релакс на много известни личности от турския елит, между които Таркан, Бурджу Гюнеш, Каяхан, Сонер Аръджа, Мустафа Сандал и много други. Свободно време за разходка.

Настаняване в хотел. Възможност за релакс в Спа & Уелнес центъра на хотела – вътрешен басейн, фитнес център, джакузи, турска баня и др. Нощувка.

Ден 2: Закуска.

Отпътуване за Чорлу – търговски и промишлен център, известен с добре развита шивашка и кожарска промишленост. Градът е важен промишлен център на Турция и известен с множеството си фабрики за производство на дънкови облекла, кожи, килими, спално бельо и др. В Чорлу има както фабрики, така и аутлети на световноизвестни марки.

Следва посещение и свободно време за покупки в Авантаж Аутлет Център, МИГРОС, МОЛ ТРЕНД АРЕНА и ОРИОН.

Спирка при представителен магазин на марката ТАЧ – огромно разнообразие от висококачествено спално бельо, хавлии, халати, пердета, покривки и всякакъв вид домашен текстил.

Продължаване към Лозенград – любим на стотици българи, които го посещават всяка седмица и се снабдяват с евтини перилни препарати, баклава, локум, пишмание, ядки, прежда, прочутите турски кори за баница, кисело мляко и сирене и т.н. Свободно време в центъра на града за последни покупки и прословутите Лозенградски кюфтенца.

Пристигане в Бургас, Варна, Шумен и Русе вечерта.

 

Информация:

Обявената цена е на човек настанен в двойна стандартна стая.

Обявената цена е валидна при минимум 40 човека.

Цена за дете до 12 год. /ненавършени/ с двама възрастни в стандартна двойна стая – 55 лв.

Желание за комбиниране и настаняване в стая с друг човек от групата се заявява предварително и се извършва само при съществуваща възможност т.е ако има подходящ човек. Туроператора не поема отговорност в случай, че в групата няма подходящ човек и комбинацията не е възможна.

Резервация се счита за актуална при внасяне на депозит – 50% от пакетната цена и доплащане на остатъка до 7 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът не носи отговорност при изгубен, забравен или повреден багаж.

Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

 

COVID 19

При влизане в Р Турция и Р България туристите е необходимо да представят:

– отрицателен PCR тест за SARS-Cov-2 не по-стар от 72 часа, или

– бърз антигенен тест не по-стар от 48 часа, или

– сертификат за ваксинация срещу COVID-19, ако са изминали не по-малко от 14 дни от завършване на ваксинацията, или

– официален документ, издаден от компетентна институция, че са преболедували COVID-19 в рамките на последните 6 месеца.

 

Необходими документи: валиден международен паспорт; за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители /оригинал + копие/.

Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната.

Пътуването като цяло не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

Програмата е предварителна и туроператорът си запазва правото на актуализация и промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите, валутните курсове, както и в последователността на допълнителните мероприятия в зависимост от възможността на местните екскурзоводи и часовете за резервация на обектите, които се посещават и при други независещи от туроператора обстоятелства.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” за покриване на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

„Енджой Холидей“ ООД притежава Удостоверение за туроператорска и туристическа агентска дейност № РК-01-7735 и е сключил застраховка Отговорност на Туроператора – застрахователна полица № 03700100003408 в ЗД ”ЕВРОИНС” АД, 1592 София, бул. Христофор Колумб №43, тел: 0700 17 241.

Цената включва:

1 нощувка със закуска в “ESER DIAMOND HOTEL”5*, при настаняване в стандартни двойни стаи;

Ползване на закрит/открит басейн, фитнес, джакузи, хамам и сауна /задължително е ползването на шапки в басейна/;

Транспорт с комфортен туристически автобус;

Представител на фирмата по време престоя.

Цената не включва:

Медицинска застраховка при пътуване в чужбина за лица до 65г. – 4 лв.; от 66до 75 г. – 8 лв., над 75 г. – 12 лв.

Настаняване в единична стая – 30 лв.

Двупосочен транспорт от:

– Русе – 20 лв. /при група от мин. 10 чов./

– Шумен – 10 лв. /при група от мин. 10 чов./

Цена:95 лв.

За допълнителни въпроси, моля попълнете формата